Facebook İp Uçları; Zaman Tüneli Eski Resimler

Pek uygun durumda görünmediğiniz bir fotoğrafı Facebook‘a gönderdiğinizde, onun bir süre sonra gözden kaybolacağını düşünüyordunuz. Zaman Tünelinde ise bu güncellemeniz, sonsuza kadar gösterilebilir.

Çözüm ise basit. Gizlilik ayarlarınızda Eski Gönderilerinin Hedef Kitlesini Sınırla bölümünde Eski Gönderilerini Kimlerin Görebileceğini Yönet bağlantısına tıklayın. Zaman tüneliniz artık sadece arkadaşlarınıza görünecektir.

Author: zaman teknoloji

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir